ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ / ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Συνέντευξη Τύπου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για τη συνεργασία του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Συνέντευξη Τύπου μέσω διαδικτύου διοργάνωσε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την ανακοίνωση της υπογραφής Μνημονίων Συνεργασίας με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος, αφού ευχαρίστησε τους δύο Πρυτάνεις για την υποστήριξη στο έργο του Επιμελητηρίου και την άμεση ανταπόκρισή τους στον σχεδιασμό και την οργάνωση του νέου εκπαιδευτικού κύκλου, παρουσίασε συνοπτικά το εκ.....


ΒΡΕΘΗΚΑΝ 37 ΕΓΓΡΑΦΕΣ
(Σεμινάριο «Καινοτομία – Διαχείριση Καινοτομίας 6 & 7 Μαρτίου 2019)
(Παρουσίαση δράσεων του ΕΠΑνΕΚ “Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας” και “Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας” καθώς και το “Μεταφορικό Ισοδύναμο” σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ)
(Παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών 30 Νοεμβρίου 2018)
(Τοποθέτηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννη Ρούσσου στην ημερίδα με θέμα "Ακτοπλοϊκή Διασύνδεση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου")
(Παρακολουθήστε την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Προσωπικά Δεδομένα και Επιχειρήσεις)
(Παρακαλουθήστε την ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των Δράσεων «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός»)
(Συζήτηση για το «Πιλοτικό Πρόγραμμα Δημιουργίας Δυο Συνεργατικών Επιχειρήσεων του Πρωτογενή Τομέα σε Μικρά Κυκλαδονήσια»)
(Ενημερωτική συνάντηση για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων)
(To Τοπικό Παράρτημα (Τ.Π.) Κυκλάδων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Νοτίου Αιγαίου συνδιοργάνωσε με το Επιμελητήριο Κυκλάδων ευρεία σύσκεψη για την ακτοπλοϊκή διασύνδεση των Κυκλάδων)
(Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Α’ κύκλου αξιολόγησης για δημιουργία μητρώου προϊόντων Aegean Cuisine)
1  2  3  4