ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ / ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Συνέντευξη Τύπου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για τη συνεργασία του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Συνέντευξη Τύπου μέσω διαδικτύου διοργάνωσε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την ανακοίνωση της υπογραφής Μνημονίων Συνεργασίας με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος, αφού ευχαρίστησε τους δύο Πρυτάνεις για την υποστήριξη στο έργο του Επιμελητηρίου και την άμεση ανταπόκρισή τους στον σχεδιασμό και την οργάνωση του νέου εκπαιδευτικού κύκλου, παρουσίασε συνοπτικά το εκ.....


ΒΡΕΘΗΚΑΝ 37 ΕΓΓΡΑΦΕΣ
(Ανοικτό Σεμινάριο με τίτλο «Τι διαφορετικό κάνουν αυτοί που επιτυγχάνουν τους στόχους τους;»)
(Ημερίδα με τίτλο Βιολογικές Καλλιέργειες - Αρωματικά Φυτά στις Κυκλάδες: Οι «σπόροι» που φυτεύτηκαν & προτάσεις για να «καλλιεργήσουμε» το μέλλον)
(Eνημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με θέμα: Επιστροφή στη Γη – Ανάγκη ή Ευκαιρία (VIDEO HD))
(Ποιότητα ζωής σε δύσκολες εποχές - Πώς να αντιμετωπίσουμε τις σημερινές δυσκολίες και να βγούμε πιο δυνατοί)
(Απολογισμός του έργου και των δράσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για την περίοδο 2006-2011)
(Ενημερωτική ημερίδα από το Επιμελητήριο Κυκλάδων που αφορά την παρουσίαση δράσεων για την ενίσχυση νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων - 19 Σεπτεμβρίου 2011)
(Ο ρόλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων είναι να εξυπηρετεί και να προωθεί τα συμφέροντα των επιχειρήσεων των νησιών των Κυκλάδων)
((Διάρκεια: 0:31 – 11/03/2010) )
(Διάρκεια: 01:35 – 11/03/2010)
(Διάρκεια: 1:56 – 07/03/2010)
1  2  3  4