ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ / E-SHOP

Δημιουργήστε Δωρεάν το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Προβολή και πώληση προϊόντων στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.DirectMarket.gr με δικό σας e-shop

09/10/2018 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Η Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.DirectMarket.gr υποστηρίζει δυναμικά και ουσιαστικά όλες τις τοπικές επιχειρήσεις να παρέχουν σε ανταγωνιστικές τιμές τοπικά ή άλλα προϊόντα απευθείας στον κάθε Έλληνα ή ξένο καταναλωτή. Παράλληλα επιτυγχάνεται σημαντική προβολή όλων των συμμετεχόντων επιχειρήσεων και των προσφερόμενων προϊόντων/υπηρεσιών τους.

 

Η επιχείρηση μπορεί είτε να προβάλει απλά τα προϊόντα της είτε και να τα πουλάει ηλεκτρονικά. Η λήψη και παρακολούθηση των παραγγελιών προϋποθέτει απλά μια απλή σύνδεση στο Διαδίκτυο (Internet) μέσω εύχρηστης και απλή εφαρμογής ενώ κάθε παραγγελία αποστέλλεται επιπλέον και στο email της επιχείρησης.

 

Ξεκινήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα σε λίγα λεπτά και με πολύ εύκολο τρόπο. Ενσωματώστε το e-shop μέσω εικονιδίου ή έξυπνου πλαισίου (banner ή iframe) και στην ιστοσελίδα σας για να έχετε το δικό σας 24ώρο ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Επιλέξτε την Online Φόρμα Εγγραφής και συμπληρώστε τα βασικά στοιχεία της Επιχείρησης, το επιθυμητό Όνομα χρήστη και Κωδικό πρόσβασης και αυτόματα θα δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας.

Πληροφορίες εδώ direct_market_logo_F-1981239651.jpg