ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ / ΑΡΧΕΙΟ / ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ / ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ

Πρόσκληση προς ξενοδοχεία ή άλλα καταλύματα και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ηχητικής κάλυψης & φωτισμού, στο πλαίσιο διοργάνωσης του 7ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Σύρου

7ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Σύρου, 30 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2023

07/04/2023 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Ερμούπολη, 6 Απριλίου 2023
Αρ.πρωτ.: 157

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Όπως κάθε χρόνο, το Φεστιβάλ Ρεμπέτικου με τίτλο "Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη", που διοργανώνεται από το 2016 με τη συνεργασία του Δήμου Ερμούπολης και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, επανέρχεται με σκοπό να φιλοξενήσει και το 2023 σχήματα, καλλιτέχνες, κοινό και εκθέτες, να μεταδώσει μια διάθεση αισιοδοξίας και να προσκαλέσει στη Σύρο τους φίλους και επισκέπτες του νησιού με αφορμή αυτή τη γιορτή της λαϊκής μας μουσικής.

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 7ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Σύρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 30 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2023, η Κυκλαδική Εταιρεία Ανάπτυξης (Κ.ΕΤ.ΑΝ.) Κυκλάδων δημοσιεύει την παρούσα πρόσκληση, η οποία απευθύνεται σε :

Α. Ξενοδοχεία ή άλλα καταλύματα με δυνατότητα παροχής πρωινού
Β. Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ηχητικής κάλυψης & φωτισμού

Α. Για τις ανάγκες διαμονής των συμμετεχόντων στο Φεστιβάλ, καλούνται ξενοδοχεία ή άλλα καταλύματα εντός Ερμούπολης, με δυνατότητα παροχής πρωινού, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για φιλοξενία ατόμων που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ αναφέροντας τα εξής:

  1. Την κατηγορία του ξενοδοχείου (ή του καταλύματος)
  2. Τη δυνατότητα προσφοράς πρωινού
  3. Την τοποθεσία / διεύθυνση
  4. Τις προσφερόμενες τιμές για μονόκλινο, δίκλινο και τρίκλινο δωμάτιο για το διάστημα από 29 Αυγούστου ως και 2 Σεπτεμβρίου 2022
  5. Αν η επιχείρηση διαθέτει wi-fi

Β. Για τις ανάγκες τεχνικής κάλυψης των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ με ήχο και φωτισμό, καλούνται τοπικές επιχειρήσεις ήχου & φωτισμού να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τεχνική κάλυψη των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, αναφέροντας τα εξής:

  1. Τη διαθεσιμότητά τους, εντός του συγκεκριμένου διαστήματος
  2. Οικονομική προσφορά για κάλυψη:
    • Εξαμελούς σχήματος εντός Ερμούπολης
    • Δεκαμελούς σχήματος εντός Ερμούπολης
    • Δωδεκαμελούς σχήματος εντός Ερμούπολης
    • Τριών πενταμελών σχημάτων (την ίδια ημέρα) στην Άνω Σύρο

Επισημαίνεται ότι ζητούμενο για την ηχητική κάλυψη, είναι η εξασφάλιση φυσικού ήχου μέσω μικροφώνων, ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Διευκρινίσεις

 - Οι τιμές θα πρέπει να περιλαμβάνουν και ΦΠΑ

 - Δίνεται η δυνατότητα σύναψης συνεργασιών μεταξύ επιχειρήσεων ήχου και φωτισμού

 - Δίνεται η δυνατότητα σύναψης συνεργασιών μεταξύ καταλυμάτων, υπό την προϋπόθεση ότι τα όλα τα συνεργαζόμενα καταλύματα θα καλύπτουν τις απαιτήσεις της παρούσας

Παρακαλούμε για την αποστολή των προσφορών, έως τη Παρασκευή 28 Απριλίου, υπόψη κας Μαρίας Αντωνίου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλ. 22810 82346 εσωτ. 161,
E-mail: mantoniou@cycladescc.gr

Διευκρινίζεται ότι η παρούσα πρόσκληση δεν είναι δεσμευτική για την εταιρεία, και μπορεί να ακυρωθεί ή να επαναληφθεί σε περίπτωση που δεν καλυφθούν πλήρως οι απαιτήσεις της.