ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ/ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τοποθέτηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, 11/11/2021

12/11/2021 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Στην άμεση κινητοποίηση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για συσπείρωση των συλλογικών φορέων προκειμένου να είναι έτοιμοι για την από κοινού διεκδίκηση του αιτήματος της επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. αλλά και στις μέχρι τώρα πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για το θέμα αυτό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννης Ρούσσος, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 10/11/2021.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο συνημμένο φύλλο της εφημερίδας ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.

Τοποθέτηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.   Τοποθέτηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.   Τοποθέτηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.


DOWNLOADS