ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ/ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων μιλά για τα συμπεράσματα που προέκυψαν από το webinar για τον Τουρισμό στην ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ || 30.11.2020

Δηλώσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

30/11/2020 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Συνέντευξη κ. Γιάννη Ρούσσου στην εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Στην εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννη Ρούσσου σχετικά με τα συμπεράσματα που προέκυψαν από το πρόσφατο διήμερο webinar διοργανώθηκε και αφορούσε τις εξελίξεις στον τομέα του Τουρισμού που επηρεάζουν όμως όλους τους τομείς της οικονομίας των Κυκλάδων.

Ο Πρόεδρος δήλωσε «ικανοποιημένος γιατί δόθηκε η ευκαιρία να διευκρινιστεί ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα που έχουν οι Κυκλάδες ποτέ δεν θα σταματήσει να υπάρχει, απλά όσο πιο γρήγορα ετοιμαστούμε, τόσο πιο εύκολα θα επανέλθουμε σταδιακά στο να διεκδικήσουμε μεγάλο κομμάτι από τους επισκέπτες. Άλλωστε έχουμε τη χαρά να έχουμε και δύο παγκόσμιους προορισμούς, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, αλλά και τα υπόλοιπα νησιά – διαμάντια που θα προσελκύσουν σταδιακά ξανά τους τουρίστες και την κρουαζιέρα, η οποία θα επανεκκινήσει».

Σχετικά με το περιεχόμενο του webinar o κ. Ρούσσος δήλωσε ότι «Η πρώτη ημέρα ήταν μία “αφύπνιση” σχετικά με όσα συμβαίνουν και αναφορικά με τη νέα πραγματικότητα που “ξημερώνει” ενώ τη δεύτερη ημέρα οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για πώς θα διεκδικήσουν πελάτες και πώς θα διαφοροποιηθούν».


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ