ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ / ΑΡΧΕΙΟ / ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ / GO BRAND

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Go_Brand

Δημιουργία - ανάπτυξη - λειτουργία γραφείων ενημέρωσης

22/11/2019 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ (ΕΤ.Α.Π) ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Δημιουργία - ανάπτυξη - λειτουργία γραφείων ενημέρωσης (4.4.3.)

Υποδομές - κτιριακές εργασίες, ανά κατασκευές, τροποποιήσεις, ανακαινίσεις υφιστάμενων χώρων για λειτουργία των γραφείων ενημέρωσης

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Go_Brand, με τίτλο «Δράσεις προώθησης, υποστήριξης και ενίσχυσης του brand name των επιλέξιμων προϊόντων ή / και υπηρεσιών της Ελλάδος και της Κύπρου στην διασυνοριακή περιοχή» και κωδικό 5028234, του Ε.Π. INTERREG V-A, Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020», προβλέπεται η δημιουργία, στελέχωση και λειτουργία γραφείου, που θα εξυπηρετεί στις ανάγκες και σκοπούς του έργου.

H εταιρεία λαμβάνοντας υπόψη τις εργασίες που είναι αναγκαίες για την αποκατάσταση του διαθέσιμου χώρου εμβαδού 30 τ.μ. στο ισόγειο του κτιρίου όπου εδρεύει (επί της συμβολής των οδών Απόλλωνος και Λαδοπούλου) και τον προβλεπόμενο για αυτές τις εργασίες προϋπολογισμό ύψους 3.000,00 €, προτίθεται να συνάψει σύμβαση για την υλοποίησή τους.

Οι αναγκαίες εργασίες για την αποκατάσταση και χρήση του χώρου, είναι:

  1. Συντήρηση ξύλινων στοιχείων δαπέδου
  2. Εργασίες (καθαιρέσεις, μερεμέτια και βαφή) επί των τοίχων του χώρου
  3. Εργασίες στήριξης ξύλινων στοιχείων οροφής
  4. Εργασίες συντήρησης θυρών και παραθύρων (5 τεμάχια)
  5. Εργασίες τοποθέτησης δικτύων για μια θέση εργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου (ΕΤ.Α.Π.) Κυκλάδων (Απόλλωνος και Λαδοπούλου, 84100 – Ερμούπολη) υπόψη κ. Κων/νου Βάλβη, έως τη Δευτέρα 20/5/2019 και ώρα 15:00 ή στο e-mail kvalvis@cycladescc.gr.