ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / MINI WEBSITES

Δωρεάν προβολή στην Ηλεκτρονική Πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων: τα νούμερα μιλούν από μόνα τους

Προβολή 365 ημέρες το χρόνο στο e-kyklades.gr με τα νούμερα να μιλούν από μόνα τους

18/01/2021 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Στατιστικά έτους 2018

Στατιστικά 2020 με 5,7 εκ προβολές των 5000 επιχειρήσεων

Στατιστικά έτους 2019

Το e-kyklades.gr αποτελεί τον πιο δημοφιλή τουριστικό οδηγό για τις Κυκλάδες σημειώνοντας σημαντική άνοδο το τελευταίο τρίμηνο του 2020 κατά 33% και έχοντας προσελκύσει 630.000 επισκέπτες από 166 χώρες με τις 5.000 επιχειρήσεις που ήδη προβάλλονται να ξεπερνούν τις 5,7 εκατομμύρια προβολές για το 2020.

Εδώ υπάρχουν 10.000 σημεία ενδιαφέροντος για τον επισκέπτη, καθώς και πληροφορίες για 5.000 επιχειρήσεις που προβάλλονται σε 8 διαφορετικές γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ρωσικά  και κινέζικα).

Ο Κυκλαδίτης επιχειρηματίας έχει στα χέρια του ένα δυνατό εργαλείο που απευθύνεται στις διεθνείς αγορές και του δίνει αποδεδειγμένα τη δυνατότητα να προωθήσει την επιχείρησή του σε όλο τον κόσμο 365 ημέρες το χρόνο!

Η κάθε επιχείρηση εντελώς Δωρεάν δημιουργεί τη δική της μίνι ιστοσελίδα (mini-site), όπου προβάλλει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Υπάρχει η δυνατότητα καταχώρησης περιεχομένου σε 8 γλώσσες το οποίο περιλαμβάνει: i) λογότυπο, ii) κείμενο περιγραφής, iii) φωτογραφίες, iv) αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας, v) τοποθεσία της επιχείρησης σε ψηφιακό χάρτη, vi) ενσωμάτωση εταιρικού βίντεο.

 

Για να δείτε την εταιρική σας προβολή: Επιχειρηματικός Οδηγός

 

Για να δημιουργήσετε την εταιρική σας προβολή: Εγγραφή στην Ηλεκτρονική Πύλη 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με ένα από τα 8 γραφεία μας


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ