ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Υπογραφή συμφωνίας Κ.Ε.Ε.Ε. με ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ για τα πνευματικά δικαιώματα

Η συμφωνία αυτή έρχεται να ρυθμίσει το τοπίο των πνευματικών δικαιωμάτων για το διάστημα 2018-2022 και αφορά στην έκδοση της άδειας δημόσιας εκτέλεσης μουσικής

16/05/2023 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Στην υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας προχώρησαν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων - η Αυτοδιαχείριση, τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη. Η συμφωνία αυτή έρχεται να ρυθμίσει το τοπίο των πνευματικών δικαιωμάτων για το διάστημα 2018-2022 και αφορά στην έκδοση της άδειας δημόσιας εκτέλεσης μουσικής την οποία προμηθεύονται οι επιχειρήσεις.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, σας παραθέτουμε τα εξής:

Σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, που έχει συνάψει και τη συμφωνία, προκειμένου να μπορείτε να ενταχθείτε στους όρους της παρακάτω συμφωνίας θα πρέπει να έχετε εξοφλήσει την ανταποδοτική συνδρομή στο Επιμελητήριο, στο οποίο ανήκετε. Για την έκδοση της ανωτέρω βεβαίωσης από το Επιμελητήριο Κυκλάδων μπορείτε να ανατρέξετε στο link: https://echamber.e-kyklades.gr/welcome/index (σύνδεση με κωδικούς taxis ή ΓΕΜΗ, επιλογή «Νέα Αίτηση» και από τους διαθέσιμους τύπους πιστοποιητικών «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ)

  • Την αίτηση που συμπληρώνουν οι επιχειρηματίες, ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ή με φυσικό τρόπο με ταχυδρομική αποστολή ή κατά τη επίσκεψη του συνεργάτη της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ στην επιχείρησή τους. (επισυνάπτεται)

Για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνία με το Αρμόδιο Τμήμα:

Τμήμα Δημόσιας Εκτέλεσης της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (Τηλ. 210 32151278, e-mail: pubperf@autodia.gr


DOWNLOADS