ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ/ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

2ος Διεθνής Διαγωνισμός Δώρων Γαστρονομίας 2023

Ένας διεθνής θεσμός που διοργανώνεται φέτος από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στην Κω στις 26-29 Απριλίου 2023

25/01/2023 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει και φέτος στον 2ο διεθνή Διαγωνισμό «World Food Gift Challenge», όπου θα διαγωνισθούν δώρα τροφίμων και χειροτεχνίες σχετικές με τρόφιμα από όλες τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Περιφέρειες Γαστρονομίας.

Πρόκειται μια πρωτοβουλία, στην οποία συμμετέχει και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με στόχο να υποστηρίξει τους τοπικούς, μικρούς και μεσαίους παραγωγούς παραδοσιακών προϊόντων και να αναδείξει τις ιστορίες που συνδέουν τα προϊόντα τους με τον τόπο, αξιοποιώντας τον διεθνή διαγωνισμό ως πλατφόρμα, που θα τους επιτρέψει να επωφεληθούν από τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση παγκοσμίως για εξαιρετικά τοπικά τρόφιμα, σε συνδυασμό με την τάση των επισκεπτών για αναζήτηση της αυθεντικότητας, της μοναδικότητας και βιώσιμων προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτό σας επισυνάπτουμε

α) την επιστολή – πρόσκληση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκου

β) την Ανοικτή Πρόσκληση συμμετοχής στο διαγωνισμό και

γ) την αίτηση συμμετοχής.

Σημαντική σημείωση: Οι συμπληρωμένες αιτήσεις συμμετοχής και τα υποψήφια προϊόντα/αντικείμενα θα πρέπει να έχουν αποσταλεί και παραδοθεί στη διεύθυνση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που αναφέρεται στην πρόσκληση, μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22810-82346 (Στεφανία Παπακώστα, εσωτ. 140).

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα αρχεία


DOWNLOADS