ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2024

Ο διαγωνισμός στοχεύει να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των δημοσίων φορέων που προωθούν και στηρίζουν την επιχειρηματικότητα

17/04/2024 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Ξεκίνησε ο Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2024. Η γενική γραμματεία Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καλούν δημόσιους φορείς που στηρίζουν το επιχειρείν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό για τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2024». Ο διαγωνισμός στοχεύει να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των δημοσίων φορέων που προωθούν και στηρίζουν την επιχειρηματικότητα και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο με αποτελεσματικό τρόπο, καθώς και να δημοσιοποιήσει τις καλές πρακτικές στο ευρύτερο κοινό. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν: εθνικές, περιφερειακές ή τοπικές Αρχές ή Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) ή ΜμΕ (μόνο για την κατηγορία «Υπεύθυνη και Συνολική Επιχειρηματικότητα») που έχουν συμβάλει στην ενίσχυση της οικονομίας της περιοχής τους.

Τα Δελτία Συμμετοχής των ενδιαφερόμενων υποψήφιων φορέων μπορούν να κατατεθούν το αργότερο έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 (ώρα 15.00) στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.