ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Παγκόσμια πρωτιά για την ελληνική εφαρμογή BookOnCloud στην αξιολόγηση Channel Management Solutions από την Expedia.com

1η θέση μεταξύ 355 λύσεων channel management παγκοσμίως

16/05/2019 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Ερµούπολη, 14 Μαΐου 2019

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει στα μέλη του τη βράβευση από τον κορυφαίο Online Travel Agency Expedia.com του Channel Management της πλατφόρμας BookOnCloud. Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρεία Knowledge Broadband Services AE, με την οποία το Επιμελητήριο Κυκλάδων συνεργάζεται στην υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων, κέρδισε την 1η θέση στην αξιολόγηση Channel Management Solutios της Expedia για το πρώτο τρίμηνο του 2019, μεταξύ 355 λύσεων channel management παγκοσμίως.

Η αξιολόγηση βασίζεται σε ένα πλήθος παραγόντων που αφορούν την απόδοση, αξιοπιστία, πληρότητα και ταχύτητα ενεργοποίησης και ενσωμάτωσης των καναλιών της Expedia στα προϊόντα Channel Management. Οι παράγοντες αυτοί περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα ποσοστά επιτυχούς λήψης και αποστολής μηνυμάτων προς και από την Expedia, την ταχύτητα ενεργοποίησης της διασύνδεσης Expedia και BookOnCloud ανά επιχείρηση, καθώς και την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που παρέχει η Expedia με την ενσωμάτωσή τους στο σύστημα BookOnCloud.

Η εφαρμογή Channel Manager της ολοκληρωμένης πλατφόρμας BookOnCloud, την οποία εφαρμόζουμε στην ηλεκτρονική αγορά του Επιμελητηρίου Κυκλάδων e-Kyklades.gr, συνεργάζεται και με τα κανάλια ηλεκτρονικών κρατήσεων (online booking) Expedia, Booking.com, Expedia Affiliate Network, AirBnB, Hotels.com, TripAdvisor Rentals, Homeaway.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων εξακολουθεί να στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία καθώς στόχος του από την πρώτη στιγμή ήταν να εξασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή των μικρών κυκλαδίτικων επιχειρήσεων διαμονής στην παγκόσμια αγορά των ηλεκτρονικών κρατήσεων.

Δείτε τους 10 πρώτους της κατάταξης στην παρακάτω εικόνα:
Expedia αποτελέσματα Α τριμήνου 2019

Περισσότερα στοιχεία για το BookOnCloud στο http://ekyklades.bookoncloud.com/


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ