ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ / ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ WEBINAR

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα εξειδικευμένα σεμινάρια του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Περισσότεροι από 300 επιχειρηματίες του κλάδου της μαζικής εστίασης παρακολούθησαν το διαδραστικό webinar με θέμα «Βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης: από τη θεωρία στην πράξη», 4 Απριλίου 2022

06/04/2022 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Webinar με θέμα Βασικά εργαλεία κοστολόγησης από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Webinar με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Κούρεντα

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα εξειδικευμένα σεμινάρια που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων και παρέχει δωρεάν στα μέλη του προκειμένου να συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη στήριξη και την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 4 Απριλίου, το διαδραστικό webinar με θέμα «Βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης: από τη θεωρία στην πράξη», το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 επιχειρηματίες του κλάδου της μαζικής εστίασης μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Εισηγητής του σεμιναρίου αυτού ήταν ο κ. Παναγιώτης Κούρεντας, εκπαιδευτής εξειδικευμένων σεμιναρίων γύρω από το Cost Control Management και το Menu Development & Engineering. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του ανέλυσε τους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος μιας επιχείρησης και μέσα από διαδραστικές ασκήσεις, στις οποίες συμμετείχαν όλοι όσοι παρακολουθούσαν το σεμινάριο, επικεντρώθηκε στις καλύτερες μεθόδους που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να αναγνωρίσει τους παράγοντες αυτούς και να υπολογίσει τα λειτουργικά κόστη που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιβίωση και ανάπτυξη μιας επιχείρησης, ακολουθώντας όλες τις διεθνείς τάσεις και τα νέα πρότυπα. Το υλικό του παραπάνω σεμιναρίου (video και σημειώσεις) θα είναι διαθέσιμο για τα μέλη του κλάδου της εστίασης υποβάλλοντας την αίτησή τους παρακάτω.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων αφουγκράζεται και καταγράφει τις ανάγκες των επιχειρήσεων στις Κυκλάδες και σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες καταβάλλει κάθε προσπάθεια να φανεί χρήσιμο στα μέλη του παρέχοντας ουσιαστική στήριξη στην επιχειρηματική κοινότητα στο Νομό των Κυκλάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων αλλά και για κάθε νέα είδηση που αφορά την επιχειρηματική κοινότητα μπορείτε να επισκεφθείτε το portal e-kyklades.gr καθώς και τις σελίδες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο facebook, το instagram και το κανάλι στο youtube.