ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ / ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ WEBINAR

22/5/20 Webinar 3: Νέες Τεχνολογίες και Τουρισμός στην περίοδο του Covid-19

Νέες Τεχνολογίες και Τουρισμός στην περίοδο του Covid-19 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, 15.00-17.00

25/06/2020 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Webinar 3

Διαδραστικό webinar που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας webex στο πλαίσιο των δράσεων στήριξης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων προς τις επιχειρήσεις του νομού και την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στην πράξη για όλα τα θέματα που αφορούν την επαναλειτουργία τους.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να περιγράψει τις κυριότερες τεχνολογίες πληροφορικής- επικοινωνίας (ΤΠΕ) και εφαρμογές που αξιοποιούνται στον τουρισμό και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον ρόλο που διαδραματίζουν οι προηγμένες τεχνολογίες στην αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19, είτε όσον αφορά τους τουριστικούς προορισμούς είτε όσον αφορά τουριστικές επιχειρήσεις και τους επισκέπτες.

 

Ενότητες προγράμματος:

  • etourism στο σύγχρονο περιβάλλον
  • δημιουργία αξιας και νέες τεχνολογίες
  • etourism και τουριστικές επιχειρήσεις
  • etourism και δαιχείριση προορισμών
  • αντιμετώπιση του covid-19 και νέες τεχνολογίες

 

Εισηγητής: Δρ. Σωτήριος Βαρελάς, Λέκτορας στο Στρατηγικό Management στον Τουρισμό - Νεάπολις Πανεπιστήμιο Πάφου, Διδάσκων στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών-Πανεπιστήμιο Πειραιώς. 


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ