ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Εκπαιδευτικό εργαστήριο με θέμα Συναισθηματική Νοημοσύνη στη Σύρο στις 18-19 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση εκπαιδευτικού εργαστηρίου με θέμα τη Συναισθηματική Νοημοσύνη στη Σύρο στις 18-19 Μαΐου 2019

09/05/2019 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Εργαστήριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, μετά τη διεξαγωγή των εκπαιδευτικών εργαστηρίων με θέμα την Ανάπτυξη δεξιοτήτων coaching και τη Διαχείριση StressManagement, τα οποία σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία αποκομίζοντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες σε Σύρο και Πάρο, ανακοινώνει ένα νέο εργαστήριο με θέμα τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και πιο συγκεκριμένα την Ανάπτυξη δεξιοτήτων Συναισθηματικής Νοημοσύνης για τη βελτίωση της εργασιακής και προσωπικής μας ζωής με εισηγήτρια την κα Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου, που θα λάβει χώρα αρχικά στο νησί της Σύρου το διήμερο 18-19/5/2019.

  • Σάββατο 18 Μαΐου 2019, 15.00-20.00
  • Κυριακή 19 Μαΐου 2019, 14.00-19.00

Το εργαστήριο υλοποιείται στο πλαίσιο των θεματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την ευρύτερη ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή τους στο επαγγελματικό πεδίο δράσης, και όχι μόνο, και αφορά κυρίως εργαζόμενους και επιχειρηματίες.

Για την παρακολούθηση του παραπάνω εργαστηρίου το Επιμελητήριο Κυκλάδων εξασφάλισε ειδικές προνομιακές τιμές για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις στις Κυκλάδες:

  • 60€ για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει κάποιο από τα προηγούμενα εργαστήρια.
  • 80€ για κάθε νέο ενδιαφερόμενο.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω ΑΙΤΗΣΗ.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας ή δηλώστε το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας άμεσα. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και του περιορισμένου αριθμού των θέσεων (έως 20 άτομα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον αλλά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρώτο εργαστήριο, το Επιμελητήριο Κυκλάδων θα διοργανώσει και δεύτερο κύκλο το διάστημα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής σεζόν σε όποια νησιά συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτ. 4).


DOWNLOADS