ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Προκήρυξη της Δράσης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ» του ΕΠΑνΕΚ

Ενίσχυση τομέα εστίασης με την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου για την αποφυγή του συνωστισμού στους εσωτερικούς τους χώρους και τη λειτουργία σε εξωτερικούς νόμιμα χρησιμοποιούμενους

18/12/2020 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με την υπ.αρ. 6692/1480/Α3 πρόσκλησή του κάλεσε τον ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΦΟΡΕΑ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΕΦΕΠΑΕ) για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων), προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν, με σκοπό την ενίσχυση των Επιχειρήσεις του Τομέα Εστίασης, οι οποίες αντιμετωπίζουν ανεπαρκή ρευστότητα και σημαντική ζημία λόγω των επιπτώσεων από τα μέτρα για τον περιορισμό της έξαρσης της νόσου COVID-19.
 
Οι επιπτώσεις από την έξαρση της νόσου COVID-19 έχουν δημιουργήσει σοβαρή επιβράδυνση ολόκληρη την οικονομίας πλήττοντας τις επιχειρήσεις, τις θέσεις εργασίας και τα νοικοκυριά. Ιδιαίτερης σημασίας είναι η περίπτωση των επιχειρήσεων του τομέα της εστίασης όπου παρατηρείται συγκέντρωση πλήθους δυσανάλογο με το διαθέσιμο χώρο το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες περιορισμού της νόσου. Για την αποφυγή του συνωστισμού στους εσωτερικούς τους χώρους και τη λειτουργία σε εξωτερικούς νόμιμα χρησιμοποιούμενους χώρους όπου ο καλύτερος αερισμός συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας, θα επιχορηγηθούν οι επιχειρήσεις εστίασης, για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου.
 
Αναμένεται η προκήρυξη της δράσης και περισσότερες πληροφορίες από την πρόσκληση που θα δημοσιευθεί και θα απευθύνεται στις επιχειρήσεις.
 


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ