ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ || 23.11.2020

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος μιλά στην ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ για τη στήριξη που συνεχίζει να παρέχει αυτονόητα το Επιμελητήριο Κυκλάδων

23/11/2020 πηγή: ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ


Συνέντευξη κ. Γιάννη Ρούσσου στην εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος μιλά για τη στήριξη που συνεχίζει να παρέχει αυτονόητα το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε όλους όσους συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουριστικό κλάδο, επιδιώκοντας να ισχυροποιήσει τα μέλη του σε επίπεδο ενημέρωσης για όσες αλλαγές έχουν υπάρξει αλλά και συνεχίζουν να προκύπτουν λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννη Ρούσσου, οι επιχειρηματίες του νομού οφείλουν να προσεγγίσουν τα χαρακτηριστικά της νέας εποχής που παρουσιάζεται μπροστά τους, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και τα εμπόδια που έχει φέρει η πανδημία. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, προϋπόθεση αποτελεί η έγκυρη ενημέρωσή τους, σχετικά με τις αλλαγές στον κλάδο, καθώς και η πληροφόρησή τους για τα νέα μοντέλα που αναδύονται.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει νέο διήμερο δωρεάν webinar με θέμα: “Το νέο τοπίο του Τουριστικού Κλάδου, με τα έως σήμερα δεδομένα, στην εποχή της πανδημίας και πώς αυτό επηρεάζει την ανάπτυξη της Οικονομίας των Κυκλάδων” στις 25 και 26 Νοεμβρίου (17.00-19.00).


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ