ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Προθεσμία έκδοσης σήματος Health First για τα τουριστικά καταλύματα έως 5 Ιουλίου 2020

Προθεσμία έκδοσης σήματος Health First από το Υπουργείο Τουρισμού για την λειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων έως 5 Ιουλίου 2020

25/06/2020 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Σήμα health first

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις η επαναλειτουργία των επιχειρήσεων με σήμα ΕΟΤ προϋποθέτει:

 

Α) Την παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων. Στο πλαίσιο αυτό το Επιμελητήριο Κυκλάδων έχει ήδη πραγματοποιήσει μέσω τηλεδιάσκεψης 5 διαδραστικά webinar σχετικά με τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν τα τουριστικά καταλύματα στο πλαίσιο λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού covid 19, και έχει ήδη εκδώσει σχετικές βεβαιώσεις για 4500 συμμετέχοντες.

B) Την έκδοση του ειδικού σήματος Health First. H διαδικασία υποβολής αίτησης για την έκδοσης του σήματος για τα καταλύματα γίνεται μέσω του Υπουργείου Τουρισμού στον σύνδεσμο: http://www.healthfirsttourism.gr/ 

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία για την έκδοση του σήματος για τα τουριστικά καταλύματα με σήμα ΕΟΤ λήγει στις 5/7/2020.

 

Τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις μπορείτε να τις δείτε στα συνημμένα έγγραφα ενώ για την ενημέρωσή σας μπορείτε να παρακολουθήσετε το video των σχετικών webinar του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με εισηγητή τον κ,. Γιάννη Κακό, Τεχνολόγο Τροφίμων & Ποτών Msc, Εισηγητή εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ.


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ