ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Εκδόθηκε η ΚΥΑ με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη λειτουργία των Τουριστικών Καταλυμάτων

Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19

31/05/2020 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Ανακοινώθηκαν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα βάσει των οποίων θα λειτουργήσουν φέτος τα ξενοδοχεία ορίζει αναλυτικά Κοινή Υπουργική Απόφαση ενόψει του ανοίγματος του κλάδου μετά το lockdown, από Δευτέρα 1/6/2020 για τα καταλύματα δωδεκάμηνης λειτουργίας και στις 15 Ιουνίου για τα εποχικά. Δείτε τα βασικά σημεία της ΚΥΑ σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

 

Σχέδιο Δράσης

Στόχος του σχεδίου δράσης είναι η πρόληψη εμφάνισης και η αποτελεσματική διαχείριση των ύποπτων κρουσμάτων για τον περιορισμό της επέκτασης στο προσωπικό και τους ενοίκους. Το σχέδιο δράσης θα συμμορφώνεται με τις συστάσεις του ΕΟΔΥ και θα αναθεωρείται ανάλογα με τις εξελίξεις.

Με το σχέδιο δράσης παρουσιάζεται εγγράφως η λήψη μέτρων πρόληψης και διαχείρισης ύποπτων κρουσμάτων από το τουριστικό κατάλυμα μέσω πρωτοκόλλων.


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ