ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Προγράμματα και Δράσεις Κατάρτισης στις Κυκλάδες

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιηθούν στο διάστημα από τον Οκτώβριο του 2016, έως τον Μάιο του 2017

22/07/2016 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


   

Έργο: «Προγράμματα και Δράσεις Κατάρτισης στις Κυκλάδες»

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

   

  

Το σύγχρονο περιβάλλον, ιδίως στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δημιουργεί μια πραγματικότητα με συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις. Η εκπαίδευση και η απόκτηση γνώσεων, αποτελεί το σημαντικότερο «όπλο» για κάθε επιχείρηση, εργαζόμενο ή άνεργο.

To έργο αυτό που υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Επιμελητήριο Κυκλάδων, το Κ.Ε.Κ. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε. και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ν. Αιγαίου (Π.Ε.Δ.Ν.Α.), δίνει σε επιχειρηματίες, εργαζόμενους και ανέργους, την ευκαιρία να εκπαιδευτούν χωρίς επιβάρυνση σε χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα, που σχετίζονται με: α) την επιχειρηματικότητα β) τον πρωτογενή τομέα γ) τα παραδοσιακά επαγγέλματα δ) την απόκτηση δεξιοτήτων, ε) την αγωγή των πολιτών και στ) το περιβάλλον. Στην περίοδο αυτή, βρισκόμαστε στη φάση καταγραφής των εκπαιδευτικών αναγκών των νησιών των Κυκλάδων, με στοιχεία που θα συλλέξουμε από φορείς και επιχειρήσεις. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιηθούν στο διάστημα από τον Οκτώβριο του 2016, έως τον Μάιο του 2017.

Παρακαλούμε, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2016 γνωστοποιώντας μας τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες.