Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο Portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Γενικά

  • Το Επιμελητήριο Κυκλάδων έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τα μέλη του υπηρεσιών αναπτύσσει τις απαραίτητες υποδομές και υλοποιεί ένα οργανωμένο σχέδιο ενεργειών προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και στήριξης της επιχειρηματικότητας στις Κυκλάδες. Στο πλαίσιο αυτό έχει ήδη αναπτύξει τη δική του Δικτυακή «Πύλη» (Portal), η οποία «συμπυκνώνει» τις υπηρεσίες που προσφέρονται προς τις επιχειρήσεις - μέλη του. Όλες οι επιχειρήσεις των Κυκλάδων έχουν πλέον την δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης και προβολής της επιχείρησης.
  • Το www.e-kyklades.gr είναι μία Δικτυακή Πύλη η οποία ενημερώνει και προβάλει τις επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το επιχειρηματικό κομμάτι προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής πληροφόρησης και την δυνατότητα αναζήτησης υπηρεσιών και προϊόντων. Στον επιχειρηματικό οδηγό παρουσιάζονται οι εταιρικές παρουσιάσεις του κάθε επιχειρηματία-μέλους του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.
  • Στο τουριστικό κομμάτι, ο επισκέπτης πέρα από την ενημέρωση σε θέματα της επικαιρότητας, την ιστορία, τα αξιοθέατα, τις παραλίες και τις τοπικές εκδηλώσεις του κάθε νησιού μπορεί να αναζητήσει ένα πλήθος υπηρεσιών και προϊόντων για το κάθε νησί των Κυκλάδων.

Όροι αποδοχής

  • Όλες οι επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να εγγραφούν στο Portal με σκοπό την ενημέρωση και την προβολή τους αρκεί να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.
  • Απαιτείται να συμπληρώνονται όλα τα υποχρεωτικά πεδία (με αστερίσκο) στην φόρμα καταχώρησης για την ολοκλήρωση της εγγραφής.
  • Η επωνυμία της επιχείρησης πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομηχωρίς σύμβολα και αριθμούς (max 35 χαρακτήρες στα ελληνικά - κατά περίπτωση στα λατινικά).
  • Το όνομα και ο κωδικός χρήστη πρέπει να αποτελούνται από λατινικούς χαρακτήρες, αριθμούς ή συνδυασμό και των δύο (χωρίς κενά και σύμβολα).
  • Η ενεργοποίηση της εγγραφής ολοκληρώνεται κατόπιν ελέγχου με το τμήμα του Μητρώου.
  • Εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος, η εγγραφή σας θα ενεργοποιηθεί λαμβάνοντας τους κωδικούς πρόσβασης με τους οποίους υπάρχει η δυνατότητα για συνεχή ανανέωση του περιεχομένου της εταιρικής παρουσίασης. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων συνιστά ο κωδικός πρόσβασης να αλλάζει σε συχνά χρονικά διαστήματα για μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης που συμπληρώνει την φόρμα καταχώρησης και στη συνέχεια ανανεώνει το υλικό αυτό και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Κυκλάδων.
  • Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διατηρεί το δικαίωμα διόρθωσης, προσωρινής απενεργοποίησης ή ακόμη και διαγραφής μίας καταχώρησης όταν η καταχώρηση δεν έχει πλήρες και ποιοτικό υλικό προβολής ή όταν γίνει αντιληπτό ότι το προβαλλόμενο υλικό δεν είναι μέσα στα πλαίσια λειτουργίας και του σκοπού της Ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.
  • Το υλικό που υπάρχει στο σύνολο των σελίδων αποτελεί ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων το οποίο κατέχει και τα πνευματικά δικαιώματά του.
Close