LA LOUCHE νέα άφιξη στον κεντρικό δρόμο του νησιού της Αντιπάρου, που από τις αρχές Ιουνίου έχει ενθουσιάσει τόσο με τις gourmet δημιουργίες του Βέλγου chef Bart Van Capellen όσο και με τη λιτή αλλά ιδιαίτερη διακόσμησή του. Το menu είναι επηρεασμένο από την 20χρονη εμεπειρία του chef σε κουζίνες γνωστών εστιατορίων σε Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, ενώ ανανεώνεται κάθε εβδομάδα. Όλα όσα περιλαμβάνει ο κατάλογος από τα πιάτα , τα γλυκά, τα κρασιά αλλά και τα cocktails είναι προσεγμένα και επιλεγμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν όλα τα γούστα.
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.