Το εστιατόριο «ΑΙΟΛΗ» βρίσκεται επάνω στον κεντρικό παραλιακό πεζόδρομο, στην περιοχή Λιβάδια, με πανοραμική θέα τον κόλπο της Παροικιάς, Πάρου. Η επιχειρησιακή του δραστηριότητα ξεκίνησε το 1986, με εμπνευστή και δημιουργό τον Ανδρέα Καψάλη, έναν άνθρωπο με πολυετή δράση και εμπειρία στο χώρο της εστίασης.
Στην «ΑΙΟΛΗ» μπορεί να βρει κανείς μία πολύ μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη (του παιδιού, του λιτοδίαιτου, του μερακλή, του κρεατοφάγου, του ψαροφάγου, του χορτοφάγου, του μακαρονοφάγου κ.λπ.).
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα προέρχονται, κυρίως, από την τοπική παραγωγή, όπως κηπευτικά, γαλακτοκομικά, τυροκομικά και κρασιά από τον Συνεταιρισμό Παραγωγών και από τοπικές επιχειρήσεις, κρέατων, ψάρια αιγαιοπελαγίτικα κ.ά.
Πιστοί στην παράδοση και στις ιδιαιτερότητες της γεύσης, που μας προσφέρει χρόνια τώρα η ελληνική κουζίνα, προσφέρουμε παραδοσιακά πιάτα, όπως μοσχαράκι στάμνας, αρνί κλέφτικό, κόκορα κρασάτο, παριανή ρεβυθάδα, καλαμάρι γεμιστό σχάρας, ψαρόσουπα κ.λπ.
Τα αξιοθέατα, οι παραλίες, ο γαλάζιος ουρανός, ο ήλιος και η θάλασσα, η ήσυχη και παράλληλη κοσμοπολίτικη ζωή που προσφέρει η Πάρος εδώ και δεκαετίες, αποκτούν άλλη διάσταση που μόνο στο εστιατόριο «ΑΙΟΛΗ» μπορεί κανείς να απολαύσει και να ζήσει αξέχαστες διακοπές μαζί μας στη Πάρο δίπλα στο κύμα.
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.